pühapäev, 29. juuni 2014

So close, no matter how far

Üllatav, et me oleme nii kaua siin juba olnud. Neljapäeval tulime ja esmaspäev ehk siis homme läheme ära. Tegelikult on mul kopp nii ees juba, sest ma igatsen juba oma kodust voodit, mullivanni ja seda tunnet, kui pikalt reisilt tulles saad sa oma koduriided selga ajada. Just perfect.
Reedel oli meil siin suurem pidu, aga naljakas on see, et ma ei joonud tilkagi alkoholi. Tavaliselt ikka pidudel võtan siidrit või mingit koksi, aga seekord ei tahtnud nagu midagi. Aa, valetan. Vanaisa siiski kallas mulle šampust klaasi sünnipäevalauas ja eks ma siis kuidagi katsusin seda sisse ajada.
Eile käisime Kristiniga Kuldnokas, täitsa lagi mis hinnad seal on ikka. Üks burger maksab 2.50, täiesti tavaline närune burger. Rääkimata sellest, et üks välgumihkel oli 1€. Mnjah, võib ka nii.
Ostsime hoopis friikad salatiga ja mõtlesime, et läheme rannaäärde ka, aga lõpuks ei viitsinud enam.
Toas tõmbasin Final Destination 5-e ja vaatasime seda. Päris huvitav oli ka see, et pidime Lauriga üht imepisikest voodit jagama. Vanaema katsus meid juba algusest peale kokku magama ajada ja kui ütlesin, et las Lauri läheb teise voodisse, sest me lihtsalt ei mahu ära, siis ta küsis, et te olete tülis või? Sa ei tahagi oma poisi kõrval magada? No kuule, katsu ise üheinimese voodis kahekesi magada, mis on veel vedruvoodi ja vajub lohku ka.
Aga üldiselt, trip oli vägev ja meil on kindel plaan 10 või 26 tagasi tulla. Eks siis on ilmad ka vähe paremad, sest lubatud ju on.
Pilte ma väga ei teinud, polnud sellist aegagi pildistada koguaeg. Küll aga käisime naabri koera juures, kes leiti paar aastat tagasi metsast mahajäetuna ja naaber võttis ta enda juurde, kuigi ega tal ka just millestki väga elada pole. Koer on väga tige võõraste peale, eks see on kaitserefleks. Viisime talle süüa ja juua ja nii kurb oli lihtsalt vaadata, kuidas ta eluaeg ketis elab ja muud elu ei näe. Siin kohe samas on maantee, lahti ka lasta ei saa ning aeda ümber pole. Päris traumeeriv, aga paraku paljud ketikoerad just sellist elu elavadki.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar