esmaspäev, 23. juuni 2014

VJ&PJ

Vahepeal on nii palju asju juhtunud ja olnud, et ma ei teagi, kust alustada.
Laupäeval käisime Väätsa jaanitulel, tuttavaid oli isegi päris palju ja rahvast oli ka täitsa normaalselt Väätsa kohta. Kuskil 2 paiku jõudsime koju ja läksime kohe magama. Kuna väljas olles ei tundunud, et promill sees oleks, aga kuna väljast sisse minnes tekib õhuvahetus, siis hakkas kohe tunduma, et jalg on pehme all :-D
Eile oli nii vihmane ilm, et ma mõtlesin, et mina küll sinna Paidesse ronida ei viitsi. Kuna aga vanemad läksid maale jaanipäeva pidama tuttavatega, siis kaasa ei viitsinud minna. Umbes 6 paiku hakkasimegi Paide poole sõitma ja olime ka veidi aega Joodil, kuni helistas Sten. Käisime poes, ostsime joogid ja nägin ka üle pika aja kunagist parimat sõbrannat. Pikalt rääkida ei saanud, sest meid oodati ja pidime kähku tegema. Järjekorrad olid meeeeleeetud, see on see jaanipäeva värk.
Kohale jõudes võtsime kohad sisse ja kuna Lauri isa esines, siis saime ka lava taha piiluda. Vahepeal ühines meiega ka Eerik, kelle sõbrad ka üsna pea meie seltskonda tulid. Tänase aasta puhul oli Paides ikka väga kesine jaanipäev, rahvast oli ka vähem kui muidu.
Igastahes, pikemalt ma ei viitsi rääkida, sest pean nagunii kohe ühe kõne tegema.
Ciaopiao





Täiega Lauri moodi, või ei ole või? :-D


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar