laupäev, 2. august 2014

Puhkus

Vahelduseks väike daily post ka arutelude sekka.
Täna oli siis plaan sõita linnast välja, oli valida kolme koha vahel- Matsimäe, Viljandi Aiku puhkeala või Pungerja. Kuna meie pere on väga otsustusvõimetu selle koha pealt, kuhu reisida, siis peale pikka otsustamist arvasime, et täna pole siiski mõtet kuhugile minna. Onu ja onutütred siiski tulla ei saanud ja oma pere seltsis oleks ka päris igav olnud, seega.. pointless.

Hakkasime siis Lauriga plaani pidama ja otsustasime, et lähme tema juurde. Nagunii korter vaba ja vanemad on tal puhkamas, niiet miks ka mitte. Panime kodinad kokku ja arvasime, et jala minnes on kõige parem, minu kodust on ainult poole tunni tee jalgsi minnes. Aga kus sa sellega, päike lõõmas otse pähe ja väga nõme oli jalutada, kui on pidevalt tunne, et tahad kuumusest pildi kotti visata. Õhku ju polnud.

Kohale jõudes koorisime end peaaegu paljaks, sest tõesti, nii palav oli. Aitasin Lauril süüa teha ja hiljem käisime jalutamas mõisapargis ja tahtsime ka kanuuga sõitma minna, aga lõpuks ei saanudki. Jalgpalli tahtsime ka vaatama minna, aga üllatus üllatus, kes hiljaks jäid?

Ei möödunud kaua, kuni helistas isa ja ütles, et plaanid siiski muutusid. Nemad sõidavad hoopis Piiumetsa... well, nii palju siis meie teistest plaanidest :-D





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar