teisipäev, 5. august 2014

Viljandi söögikohad - mis toimub?

Siit tuleb taaskord üks vingupostitus, niiet kel pole soovi lugeda, võib selle lehe vabalt kinni panna ja tagasi oma muude tegevuste juurde suunduda.

Ühesõnaga, Viljandi ja söögikohad ei sobi kokku. Või siis oleme meie pere olnud üks sajast, kellele just selliseid jälkusi pakutakse.
Täna siis tulime Aikult tagasi ja mõtlesime, et kuna koha peal süüa vaaritama ei hakka, vaid lähme otsime linnast uuesti mõne "hea" söögikoha. Kuna ei tahtnud jälle bingot panna ja samuti ka mitte taaskord ämbrisse astuda, siis küsisime kohalike käest, kust võiks leida normaalse hinnavahemiku ja koha NORMAALSETE toitudega.

Saime vastuseks, et Sakala juures olev kohvik "Harmoonia". Kuna õhkkond ja sisustus oli meeldiv ja toidud tundusid ka head, oli muidugi hind ka toitudele vastav. Me olime väsinud ja tahtsime lihtsalt mingit lihtsat toitu, aga see tundus olevat selline koht, kuhu lähed pigem kohtingule ja sööd rikkalikke toite. See variant jäi paraku ära.

Otsustasime siis, et ei viitsi jamada nende söögikohtadega ja suundusime hoopis Hesburgerisse. Kuna seal käime me korra kahe-kolme kuu jooksul ja vahel isegi harvem, siis tundus see lihtne ja hea variant olevat. On juba teada, mida pakutakse ja ei pea pettuma.

Aga ei. Pettuma pidime siiski ja kõvasti. Burgerid olid jahedad ja ärge üllatuge, kui ma ütlen, et burgeri peal olev õige "sai" oli mingine poest ostetud odav plönn, mis kohe kindlasti ei olnud see teraline "õige" burgersai. Kui meie saime oma toidud kätte, siis miski pärast isa oma megaburgerit ei saanud ja ka eraldi kaasa ostetud burger oli tulemata. Asi tundus kahtlane ja läks küsima, et äkki saaks tema ka oma toidu nüüd kätte? Neiu vabandas ja lõpuks oli asi kontrolli all.
Aga taaskord ei. Mul ei olnud küll telefoni kaasas ja aku oli nagunii tühi, siis pilti ma teha ei saanud, et panna siia praegu võrdluseks, mis kuradi asi meile megaburgeri asemele anti.



Täiesti laiaks litsutud ühe kotletiga pannkoogi sarnane "burger". Kõik ehmatasime ära, et no see nüüd küll õige asi pole. Me olime juba ära söönud ja kuna ma nagunii enam ei jõudnud, võtsin joogi ja friikartulitepaki kaasa. Isa viis selle burgeri sinna tagasi ja ütles, et aitäh, aga see nüüd küll kahe kotletiga ja lisanditega burger välja ei näe ning kõndis minema. Ega meil kellelgi pole just väga meeldiv arvamus nendest McDonaldsitest ja Hesburgeritest, aga kuna me tahtsime kiirtoitu, siis see tundus kuidagi sobiv. Kuid nagu näha, suudeti taaskord valmistada pettumus, et mitte enam selliseid kohti külastada.

Võibolla tõesti jah, jällegi juhus, aga no ma ei tea mis kuradi söögikohad seal Viljandis on. Enam ausaltöeldes ei julgegi kuhugi seal minna, ükskõik kui palju ei soovitataks. Kas ma olen ainuke koos oma perega, kes selliseid kogemusi just Viljandis saanud on?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar